Menu Premium

Titanfall 2 komt met een day-one patch van 88 MB

Tim Koelen 24/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aanstaande vrijdag is het dan eindelijk zover en komt Titanfall 2 keihard uit op zowel Xbox One, PlayStation 4 en PC! De voorloper was een Windows exclusive maar het is al een tijd bekend dat de game nu ook op Sony’s console gaat verschijnen. Het heeft 2.5 jaar geduurd voordat EA met dit vervolg kwam in haar franchise. Voor de vroege vogel die de game als allereerste wil spelen is er goed nieuws. De day-one patch van Titanfall 2 is maar 88 MB!

Eén van de oprichters bij ontwikkelaar Respawn Entertainment, Vince Zampella bracht dit nieuws in een opmerkelijke tweet:

Het is nog even afwachten of de game ook daadwerkelijk een soepele release zal kennen met een day-one patch van “maar” 88 MB. Titanfall 2 heeft anders dan zijn voorloper wel een singleplayer campagne, dus mocht alles nog in de soep lopen, dan kan je daar altijd nog mee aan de slag. Vorige week verscheen er een nieuwe singleplayer trailer voor Titanfall 2, die kan je hier checken.

Kan jij niet wachten tot je weer met je Titan kan knallen in de nieuwste titel van Respawn Entertainment? Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch