Menu Premium
Loading...

Titan Souls Gameplay Trailer

Jeroen Wiersma 25/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Titan Souls; een indie-game van ontwikkelaar Acid Nerve die Dennis en David op de E3 2014 al enthousiast stemde en die in Keulen speelbaar was. Onder het gamegeweld van de grotere titels sneeuwde Titan Souls op de Gamescom 2014 een beetje onder, maar met de Titan Souls Gameplay Trailer eist het terecht onze aandacht op.

Oorsponkelijk ontstaan uit een game jam, is deze game met hulp van uitgever Devolver Digital een creatieve mix geworden, met duidelijk invloeden uit Dark Souls en Shadow of the Colossus. Als held met enkel één pijl ga je op pad om overweldigende titanen eigenhandig een kopje kleiner te maken. Er zijn geen health bars, wat betekent dat één goede hit, zowel voor jou als voor de titans, genoeg is om het loodje te leggen. Hoewel, goede hit… De titans klappen je met elke hit wel neer, maar jij als held moet precies die ene zwakke plek zien bloot te leggen en te treffen met je pijl. Dit gaat de uitdaging bieden, zoals we die kennen uit Dark Souls. Meermaals sterven is onvermijdelijk. Des te groter is echter de euforie als je eindelijk erin slaagt de titan te verslaan en je doorzettingsvermogen beloond wordt.

Wanneer het uit gaat komen weten we nog niet, maar dat het binnenkort komt weten we wel. Deze uitdaging zal te zijner tijd klaarliggen voor eigenaren van een PC, Mac, Linux, PlayStation 4 of PS Vita.

Titan Souls Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch