Menu Premium

Tiny Troopers Joint Ops verschijnt deze zomer

Karen Koch 24/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het kan zijn dat je al eens hebt gehoord van Tiny Troopers of een van de games al eens gespeeld hebt. Er zijn namelijk al twee delen van deze game beschikbaar op Android en iOS-toestellen. Deze games waren enorm populair en de keuze om ook andere platformen te bestormen met de Tiny Trooper-franchise was dan ook een logisch gevolg. Wired Productions maakt vandaag namelijk het volgende bekend: Tiny Troopers Joint Ops verschijnt deze zomer voor de PlayStation-systemen.

De originele Tiny Troopers games werden ontwikkeld door Finse ontwikkelaar Kukouri Mobile Games, maar deze studio specialiseert zich, zoals de naam al doet vermoeden, in mobiele games. Daarom hebben ze om de stap van mobiele apparaten naar PlayStation-consoles te maken de handen ineengeslagen met ontwikkelaar en uitgever Wired Productions. Deze tweede studio draait mee sinds 2008 en is onder andere verantwoordelijk voor de We Sing-franchise op de Nintendo Wii.

Tiny Troopers Joint Ops zal alle gameplay van Tiny Troopers 1 en 2 bevatten met, natuurlijk, een nieuwe control scheme die speciaal is aangepast voor de PlayStation-systemen. Naast een nieuwe control scheme krijgt Tiny Troopers Joint Ops ook een cross-play en cross-save functionaliteit. De game hoeft dus maar één keer aangeschaft te worden en kan daarna op zowel de PlayStation 3, PlayStation 4 en PS Vita worden gespeeld, allemaal vanaf dezelfde savefile. De game zelf wordt omgeschreven als een bite-sized arcade shooter en zo ziet het er ook uit. Op kleine maps stuur je je eigen troepen aan om zo de andere partij te overrompelen en uit het spel te werken.

Tiny Troopers Joint ops verschijnt deze zomer, maar een precieze releasedatum heeft de game nog niet. Wel belooft Wired Production dat we voor de release nog extra informatie en een trailer van de game krijgen. Wanneer Tiny Troopers Joint Ops later deze zomer op de markt verschijnt, is deze beschikbaar voor PlayStation 3, PlayStation 4 en PS Vita.

Tiny Troopers Joint Ops verschijnt deze zomer

Tiny Troopers Joint Ops verschijnt deze zomer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch