Menu Premium

THQ Nordic brengt Halo Wars 2 fysiek uit op PC

Bas Boudewijn 11/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2015 kregen we op de Gamescom voor het eerst te horen dat er een vervolg op Halo Wars in ontwikkeling was. 343 Industries en Creative Assembly ontwikkelen net als het eerste deel ook Halo Wars 2 voor Xbox One die op. Voor de Windows 10-distributie in winkels is een derde partij verantwoordelijk: THQ Nordic brengt Halo Wars 2 fysiek uit op PC.

Dit goede nieuws gaat gepaard met het nieuws dat als jij deze fysieke versie weet te bemachtigen, je ook meteen toegang krijgt tot de digitale Xbox One-versie van de game. Ook brengt THQ Nordic de Halo Wars 2 Ultimate Edition op de markt, met daarin – net als in de normale versie – een digitale versie voor jouw Xbox One, maar ook een Season Pass en de Halo Wars: Definitive Edition.

De keuze om Halo Wars 2 fysiek uit te brengen is volgens THQ Nordic gemaakt om Halo en RTS-fans te bedanken. “De kans om een product zoals deze fysiek te kunnen kopen in zo’n mooie vorm waarderen we heel erg”, aldus Lars Wingefors, CEO van THQ Nordic,¬†in een interview.

De Ultimate Edition van Halo Wars 2 is vanaf 17 februari verkrijgbaar voor Xbox One en Windows 10. De Standard Edition komt op 21 februari tevens naar Xbox One en Windows 10. Ben jij van plan je te wagen aan de tweede Halo RTS cross-over? Laat het even weten in de comments!

Bron: VideoGamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord