Menu Premium

Thomas Was Alone in november naar Xbox One en Wii U

Gamekings Redactie 01/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Thomas Was Alone is een verhalende 2d platformer die in 2012 verscheen voor de PC en een aantal prijzen, dan wel nominaties in de wacht sleepte. Prijzen zijn natuurlijk nog geen garantie voor een commercieel succes, maar de game heeft inmiddels wel meer dan een miljoen exemplaren verkocht.

Zoals dat vaker gaat met games die goed worden ontvangen, werd ook Thomas Was Alone uitgebracht op andere platformen. In 2013 verscheen de game voor de PlayStation 3 en de PlayStation Vita en eerder dit jaar kwam die uit voor Android en iOS. Op dit moment is er een nieuwe generatie consoles die van games voorzien moeten worden en Thomas Was Alone zal, naast de al bekendgemaakte versie voor de PlayStation 4, ook verschijnen op de Xbox One en de Wii U. Als je de game op de PlayStation 3 of de PlayStation Vita al gekocht heb, is er goed nieuws: Thomas Was Alone krijgt Cross-Buy-ondersteuning.

Dit houdt in dat als je hem al voor een van de eerder genoemde PlayStation-apparaten hebt, je hem zonder kosten krijgt voor de PlayStation 4. In de game bevindt je jezelf in een digitale omgeving, waar een aantal Artificial Intelligence-processen persoonlijkheden hebben ontwikkeld. Het is vervolgens de bedoeling om, onder begeleiding van de stem van Danny Wallace, die voor zijn prestatie in de game één van de eerder genoemde prijzen in ontvangst mocht nemen, een aantal blokjes met verschillende vormen naar de corresponderende uitgang te loodsen.

De game is nu dus al te krijgen op de PC, PlayStation 3, Playstation Vita en voor Android en iOS. In november komt Thomas Was Alone uit voor de PlayStation 4, Xbox One en Wii U.

Thomas Was Alone in november naar Xbox One en Wii U

Thomas Was Alone in november naar Xbox One en Wii U

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch