Menu Premium
Loading...

The Witcher Battle Arena krijgt een eerste gameplay trailer

Gamekings Redactie 21/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Witcher Battle Arena brengt de The Witcher serie naar de mobiele apparaten en dat in de vorm van een MOBA. Het MOBA-genre is op een hoogtepunt en door het succes van The Witcher 1 en 2, en het wachten op The Witcher 3, kon een The Witcher MOBA ook niet uitblijven. The Witcher Battle Arena krijgt een eerste gameplay trailer, nu dat het mogelijk is om je in te schrijven voor de closed bèta.

Het is niet CD Projekt RED die zelf aan de slag is gegaan met The Witcher Battle Arena, want zij zijn uiteraard veel te druk met The Witcher 3: Wild Hunt. Het Poolse Fuero Games neemt de taak op zich, met begeleiding van de grote verantwoordelijken voor de The Witcher serie. Logischerwijs speel je met de bekende personages uit het universum van The Witcher.

Voor velen is er waarschijnlijk de angst dat het een titel wordt met veel microtransacties, maar dat valt ontzettend mee. Deze zijn er echter wel en worden beperkt tot het unlocken van gevorderde in-game content door de portemonnee te trekken. Er zijn geen pay-to-win opties, wat The Witcher Battle Arena eerlijk moet houden voor iedereen.

Er zijn al ontzettend veel MOBA’s, dus het is nog maar de vraag of The Witcher Battle Arena iets toevoegt. Het is nu mogelijk om je in te schrijven voor de Android-bèta op de officiële website en uiteraard zie je hier de trailer. Een releasedatum is er nog niet voor The Witcher Battle Arena.
The Witcher Battle Arena krijgt een eerste gameplay trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch