Menu Premium

The Witcher 3: Wild Hunt krijgt vier Witcher-specifieke armor opties

Karen Koch 20/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Om vervolgen op succesvolle games spannend te houden, moeten er natuurlijk bij elk nieuw deeltje nieuwe features komenen zo ook in The Witcher 3: Wild Hunt. Het is al een tijdje bekend dat de game een enorme lading aan customization zal bevatten, maar hoeveel precies was nog altijd een raadsel. Vandaag wordt er iets meer licht op deze opties gegooid, want The Witcher 3: Wild Hunt krijgt vier Witcher-specifieke armor opties.

In het universum van The Witcher zijn er maar liefst vier verschillende scholen van Witchers, de wolf, de kat, de griffioen en de adder. Nu blijkt dat al deze verschillende scholen hun eigen armor krijgen. Deze sets hebben dan ook nog allemaal interne levels, waarbij een betere armor alleen gemaakt kan worden door het vorige armor ook gemaakt te hebben. Ook kunnen fans uitkijken naar een vermenigvuldiging van de hoeveelheid zwaarden, wapens en andere armors ten opzichte van The Witcher 2.

Ook het craften van potions maakt een terugkeer in dit nieuwste deel van The Witcher. Of het veel makkelijker is geworden, wilde art producer Stan Just niet kwijt. Wel vertelde hij dat gamers vaker en sneller met het maken van de broeisels in aanraking zullen komen. Tot slot zijn ook de moeilijkheidsgradaties wat aangepast. Ze hebben in de productie van The Witcher 3: Wild Hunt geprobeerd om zo veel mogelijk moeilijkheidsniveaus te gebruiken. Van enorme brutal combat tot het rustig kunnen genieten van de omgeving en het verhaal.

Of de customization opties ook het trimmen van Geralt’s baardje en haar in zal houden, wilde Just niet kwijt. Dit kunnen we echter binnenkort zelf gaan bekijken, want The Witcher 3: Wild Hunt komt 24 februari 2015 naar Europese kusten. Deze zal dan verschijnen op PC, PlayStation 4 en Xbox One.

The Witcher 3: Wild Hunt krijgt vier Witcher-specifieke armor opties

The Witcher 3: Wild Hunt krijgt vier Witcher-specifieke armor opties

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch