Menu Premium

The Witcher 3: The Wild Hunt is het laatste avontuur van Geralt

Gamekings Redactie 06/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Witcher 3: The Wild Hunt is het laatste avontuur van Geralt of Rivia. Slecht nieuws dus voor de liefhebbers van de grijsharige monsterjager in deze RPG games, het eerder aangekondigde nieuwe deel is ook meteen het laatste deel met Geralt. CD Projekt, de ontwikkelaar verantwoordelijk voor de games, heeft dit bevestigd.

Het duurt nog even, het derde Witcher deel komt pas uit in 2014. We hoeven dus nog lang geen afscheid van Geralt te nemen, maar daarna is de serie ook meteen afgesloten. “Mensen vragen zich misschien af of dit echt de laatste Witcher game is. Ja, dat is het”, zegt studio hoofd Adam Badowski.

“Waarom? Omdat we geloven dat we de serie op het hoogtepunt moeten afsluiten”, legt hij verder uit. “Technologie is zo ver gekomen dat we eindelijk de mogelijkheid hebben het verhaal te vertellen hoe wij dat willen, met de visuele aspecten die wij willen, en de wereld die we ons voorstelden. Dit gaat de ultieme RPG ervaring worden, en terwijl we nog niet zonder verhalen zijn, geloven we dat het tijd is om te kijken naar nieuwe werelden en onze horizonnen te verbreden om grenzen te verleggen met wat we creëren.”

The Witcher 3: The Wild Hunt betekent dus niet alleen het afscheid van Geralt, maar ook meteen de afsluiting van de hele serie. Hoe dan ook het is nog wachten op meer info over het derde, en laatste deel in de serie. Wat denk jij? Pink je een traantje weg als Geralt ons dan echt over twee jaar gaat verlaten?

The Witcher 3: The Wild Hunt is het laatste avontuur van Geralt

The Witcher 3: The Wild Hunt is het laatste avontuur van Geralt

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch