Menu Premium
Loading...

The Witcher 3 GOTY Edition krijgt een spetterende trailer

Mark Hoogland 29/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wanneer uitgevers hun titels met alle DLC heruitgeven, wordt daar te pas en te onpas het label Game of the Year Edition opgeplakt. Zelden was deze noemer zo gerechtvaardigd bij The Witcher 3: Wild Hunt. De RPG van CD Projekt Red is namelijk door talloze gamesmedia uitgeroepen tot dé game van 2015. Morgen verschijnt de GOTY Edition, wat luister wordt bijgezet met een spectaculaire trailer.

Mocht je The Witcher 3 om wat voor reden dan ook nog nooit gespeeld hebben, dan is de release van de GOTY Edition wellicht een uitgelezen kans om in te stappen. Naast de main game bevat deze versie alle aanvullende content die is uitgekomen, waaronder uiteraard de gelauwerde expansions Hearts of Stone en Blood and Wine. Van White Orchid tot aan Toussaint, Geralt of Rivia neemt je mee voor honderden uren actie en intrige.

Tegelijk met het verschijnen van de GOTY Edition wordt The Witcher 3 morgen ook geüpdatet naar versie 1.30. De nieuwste patch fikst zoals altijd een aantal problemen in de game, waaronder gebroken quests en verdwenen items. Wie op de PC speelt met een PlayStation 4-controller, zal vanaf morgen bovendien de juiste button prompts in beeld zien. Voor de complete changelog klik je hier.

Ben jij één van die benijdenswaardige lieden die nog geen stap in de wereld van The Witcher 3 heeft gezet? En zo ja, ga jij je met deze complete editie eindelijk verliezen in de wereld van Geralt of Rivia? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch