Menu Premium

The Walking Dead Season 2 komt volgende week naar de PS Vita

Lisette Atsma 17/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn nu halverwege het tweede seizoen van Telltale Games’ The Walking Dead: Season 2. Ditmaal hoeven spelers die de game liever op een handheld spelen niet te wachten tot het einde van het seizoen, want The Walking Dead Season 2 komt volgende week naar de PS Vita. De eerste twee episodes van de episodische adventure-game worden tegelijkertijd beschikbaar gemaakt.

In The Walking Dead: Season 2 gaat het verhaal van de eerste game verder. Je speelt als Clementine, een jong meisje dat probeert te overleven in een wereld waar de mensen gevaarlijker zijn dan de zombies die er rondlopen. Ze hebben heel bewust de keuze gemaakt om je met Clementine te doen spelen. Het ervaren van dit horror-scenario door de ogen van een klein kind geeft je een hele andere blik op de situatie. Dit is ook benadrukt door het gebruiken van verschillende camerahoeken waardoor je steeds het idee hebt dat je omhoog moet kijken.

Net als in het eerste seizoen hebben de keuzes die je maakt een enorme invloed op het verhaal. Daarnaast zullen de keuzes die je hebt gemaakt in het eerste seizoen en in 400 days ook hun impact hebben op het nieuwe seizoen. Hierdoor kunnen er dus grote verschillen ontstaan tussen de verhaallijnen van verschillende playthroughs. Net als bij de PS Vita-versie van het eerste seizoen zal ook het tweede seizoen gebruik maken van zowel de gewone als de touch-controls.

De eerste twee episodes verschijnen op woensdag 23 april voor de PS Vita. De verdere afleveringen van het seizoen komen tegelijkertijd uit met die voor de andere consoles. Iedere episode is los verkrijgbaar, maar natuurlijk kan ook de Season Pass voor alle vijf de epsiodes aangeschaft worden. Episode 3 van dit seizoen wordt mei dit jaar verwacht voor alle systemen en dus ook voor de PS Vita.

The Walking Dead Season 2 komt volgende week naar de PS Vita

The Walking Dead Season 2 komt volgende week naar de PS Vita

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch