Menu Premium
Loading...

The Walking Dead: Season 2 Episode 5 No Going Back Trailer

Gamekings Redactie 21/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De fans van de The Walking Dead games zullen razend benieuwd zijn hoe het hun geliefde en gehate personages vergaat. Met name het meisje met de hoofdrol Clementine, die de harten van de spelers verovert. Bekijk vast het voorproefje van wat komen gaat in de The Walking Dead: Season 2 Episode 5 No Going Back Trailer. Wees gewaarschuwd: de trailer bevat spoilers!

Het is gebleken dat de point-and-click gameserie die plaatsvindt in het universum van de bekende tv-serie een lang leven beschoort. We zijn inmiddels namelijk beland bij episode 5 van het tweede seizoen. De The Walking Dead games maken faam door het briljant geschreven verhaal, alsmede de keuzes waar je in de game voor komt te staan.

Als je de trailer kijkt, wordt wederom duidelijk dat je een cocktail aan emoties te wachten staat. Er wordt een grimmig beeld geschetst, dat in schril contrast staat met de vredige, hartverwarmende momenten die voor de ritmische afwisseling zorgen. Het vermelden waard is dat de (soms hartverscheurende) keuzes die je in de games maakt een groot effect hebben op de verloop van de game. Zo ontwikkelt Clementine zich, afhankelijk van gemaakte keuzes, zich ook anders dan bij andere spelers. Dit zorgt ervoor dat twee spelers uiteenlopend verschillende verhaallijnen meemaken en twee verschillende Clementine’s leren kennen.

Ontwikkelaar Telltale brengt The Walking Dead: Season 2 Episode 5 No Going Back op 26 augustus uit op Windows, Mac en PlayStation 3. De Xbox 360- en mobile-versies volgen respectievelijk op 27 en 28 augustus.

The Walking Dead: Season 2 Episode 5 No Going Back Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch