Menu Premium

The Walking Dead: Season 2 Episode 4 verschijnt volgende week

Angelique Grift 17/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Walking Dead-serie op televisie heeft zijn vierde seizoen al afgesloten en het is wachten op seizoen 5, dat in oktober uitkomt. Voor wie niet zonder de populaire “walkers” kan, is er ook The Walking Dead gameserie van Telltale. De even populaire game is al bezig aan het tweede seizoen en het wachten op een nieuwe episode van de game is bijna voorbij, want The Walking Dead: Season 2 Episode 4 verschijnt volgende week!

In The Walking Dead is het de bedoeling dat de levende overleven tussen de ondoden, maar niet alleen door de zogenoemde “walkers” de hersenen in te slaan. Aan de hand van vijf afleveringen speel je een verhaal van een groep mensen die tussen deze zombies probeert hun eigen hachje te redden. Voor iedere speler is de ervaring van de game een tikje anders, want elke keuze die je maakt of elke actie die je onderneemt kan een ander pad in het verhaal openen. Episodes of seizoenen vaker spelen is hierbij vaak aan de orde, want het had ook anders kunnen lopen. Deze gameplay is te vergelijken met The Wolf Among Us, dat net als The Walking Dead gemaakt is door Telltale Games.

Vandaag is dus aangekondigd dat Episode 4: Amid the Ruins volgende week te downloaden is. Amid the Ruins gaat uiteraard verder met de mega cliffhanger van Episode 3 (spoiler alert). De groep die is ontsnapt bij Carver vandaan lopen direct in een grote groep bijtgrage walkers. Terwijl zij ontsnappen aan dit gevaar lijkt deze groep waarin Clem zich bevindt ook nog uit elkaar te vallen. De spanning is hoog als je nergens heen kan waar het veilig lijkt te zijn van de walkers, maar ook van de levenden.

Nog maar even wachten, want 23 juli is het verhaal verder te spelen. The Walking Dead: Season 2 Episode 4 is te downloaden op PC, PlayStation 3, PlayStation Vita en Xbox 360.

The Walking Dead: Season 2 Episode 4 verschijnt volgende week

The Walking Dead: Season 2 Episode 4 verschijnt volgende week

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch