Menu Premium

The Walking Dead en The Wolf Among Us komen naar de PS4 en Xbox One

Jeroen Wiersma 11/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Telltale Games slaat toe op de current-gen consoles: The Walking Dead en The Wolf Among Us komen naar de PlayStation 4 en Xbox One! Seizoen één van The Walking Dead trok ons meedogenloos mee in de wereld van de zombie-apocalyps comics.

Het is niet gek dat het daarmee dan ook een nieuwe standaard voor episodische games neerzette. Wie dit avontuur inclusief de DLC ‘400 Days’ nog niet heeft beleefd, kan dat ergens in oktober gaan doen op zijn PlayStation 4 of Xbox One. Seizoen twee komt diezelfde maand ook uit voor deze consoles. Als je daarmee klaar bent en aan het afkicken bent, kun je in november meteen door met het iets minder bekende The Wolf Among Us. Deze game heeft dezelfde stijl, maar is gebaseerd op de stripreeks Fables van Bill Willingham. Het verhaal hiervan hangt opnieuw af van de keuzes die je maakt in de bijzondere wereld.

Exacte data zijn nog niet bekend, maar vermoedelijk verschijnt het fysieke exemplaar van seizoen één van The Walking Dead op 14 oktober voor de PlayStation 4 en Xbox One. Seizoen twee volgt op 21 oktober en The Wolf Among Us komt uit op 4 november. Het eerste seizoen van The Walking Dead was eerder al speelbaar op de PC, PlayStation 3, PlayStation Vita en Xbox 360.

The Walking Dead en The Wolf Among Us komen naar de PS4 en Xbox One

The Walking Dead en The Wolf Among Us komen naar de PS4 en Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch