Menu Premium
Loading...

The Walking Dead: 400 Days Launch trailer

Gamekings Redactie 02/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2012 is The Walking Dead uitgeroepen tot game van het jaar. De game die in vijf losse episodes verscheen op PlayStation 3, Xbox 360, PC en iOS heeft nu zijn eerste DLC gekregen in de vorm van The Walking Dead: 400 days. Wat je kunt verwachten van de DLC voor de game, check je in The Walking Dead: 400 Days Launch trailer.

The Walking Dead is een game waarin je speelt als Lee. Hij is een van de overlevenden van de zombie apocalypse die je kent uit de comics van Robert Kirkman en de HBO serie The Walking Dead. De game is geïnspireerd op deze verhalen, maar doorloopt echter zijn eigen verhaal. Je probeert als Lee te overleven in een wereld die is overgenomen door zombies. Tijdens jouw overlevingstocht kom je meerdere mensen tegen waarvan er sommige je vrienden zullen worden en sommige je vijanden.

In The Walking Dea: 400 Days speel je niet meer met Lee. Je doorloopt vijf verschillende verhalen van andere overlevende van de apocalypse. Je speelt als Russel, Bonnie, Vince, Shel en Wyatt. Allemaal personages die je nog niet kent uit de eerdere episodes van The Walking Dead. Zij proberen allemaal op hun eigen manier te overleven en zij komen dan ook voor hun eigen problemen te staan. Net als in de originele game draait het om de keuzes die je maakt, The Walking Dead is een verhalende game en geen zombie-shooter.

Heeft de episodic content van The Walking Dead jou ook zo gegrepen als de rest van de wereld? Check dan in The Walking Dead: 400 Days Launch trailer of deze DLC ook in jouw straatje past.

The Walking Dead: 400 Days Launch trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch