Menu Premium
Loading...

The Taken King Reveal Teaser – Court of Oryx

Karen Koch 01/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog twee weken tot de derde, en tot nu toe grootste, uitbreiding van Destiny te spelen is! Dat nieuws is je de afgelopen weken vast niet ontgaan, want Bungie is keihard aan het promoten van de game geslagen. Afgelopen weken kregen jullie al behoorlijk wat trailers, livestreams en nieuwtjes over de nieuwe content te horen en dat houdt nog altijd niet op! Vandaag is The Taken King Reveal Teaser – Court of Oryx online gekomen en die kan je hierboven bekijken!

Net zoals met de vorige teasers is Court of Oryx eigenlijk meer een aankondiging voor de Destiny livestream die we morgen te zien gaan krijgen. Deze stream zal zich voornamelijk richten op de Court of Oryx, waar dus ook deze trailer voor dient, de public events in de game en de beloningen die worden uitgedeeld. Natuurlijk moeten mensen wel enthousiast worden voor de livestream, dus de trailer belooft in ieder geval een hoop actie en spanning.

15 september verschijnt The Taken King officieel voor Destiny. Deze verschijnt dan op alle platformen waar de game ook op te spelen is, dus de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en de Xbox One. Oryx lijkt in ieder geval een nieuwe moeilijkheidsgraad toe te voegen aan de game.

nieuws20150901_DestinyTakenKingCourtofOryx

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch