Menu Premium
Loading...

The Pokémon Company onthult Pokkén Tournament

Karen Koch 26/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heb jij ook elke keer dat je Tekken speelt het idee dat er iets ontbreekt? En hetgeen dat ontbreekt, dat het Pokémon zijn? Dan is er vandaag goed nieuws. Vorige week werd er al aangekondigd dat er een nieuwe Pokémon-game aan zou komen en vandaag is bekend geworden welke game dit gaat zijn: The Pokémon Company onthult Pokkén Tournament, een Tekken-achtige fighting game.

Pokkén Tournament wordt een 3D-fighting game in de Tekken-stijl. Dit was ook te verwachten, aangezien de baas van de Tekken-games over dit project waakt. Met het fighting-deel van de game zit het dus wel goed, want Tekken is natuurlijk een serie die wat dat betreft een goede reputatie heeft. In de eerste trailer worden meteen de eerste twee speelbare karakters van Pokkén Tournament uitgelicht. Lucario en Machamp zullen allebei een lekker potje kunnen knokken in deze nieuwe Pokémon game.

Of deze mix tussen Pokémon en Tekken een succes wordt, valt nog te bezien. Voorlopig staat de game alleen op de planning voor een arcade-release in Japan in 2015. Leuke beslissing voor daar, want in Japan zijn arcades natuurlijk nog enorm populair. Of Pokkén Tournament ook naar een ander systeem, zoals de Wii U komt, is niet bekendgemaakt. Ook weten we niks over de toekomst die de game mogelijk in het Westen van de wereld zou hebben.

The Pokémon Company onthult Pokkén Tournament

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch