Menu Premium
Loading...

The Order: 1886 Tools of The Trade trailer

Gamekings Redactie 19/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Ready At Dawn neemt je mee achter de schermen van The Order: 1866. The Knights of the Order, onder leiding van wetenschapper Nikola Tesla, hebben een flink aantal wapens tot hun beschikking. In de The Order: 1886 Tools of The Trade trailer kom je meer te weten over deze diverse wapens in de game.

Door de aanwezigheid van Tesla, heeft de studio veel wapens kunnen implementeren die gebaseerd zijn op bestaande technologieën uit het Victoriaanse tijdperk, maar daarnaast ook wapens gecreëerd die destijds, met de middelen die ze hadden, onmogelijk waren om te maken. In The Order: 1886 is de industriële revolutie het resultaat van de oorlog tussen de mensheid en de halfbloeden. Twee voorbeelden van wapens in de game zijn de Arc Gun, gebaseerd op elektriciteit, en de Thermite Rifle, voorzien van aluminium ijzeroxide ammunitie. Dit zijn wapens die berust zijn op echte technologieën en materieel uit die tijd, maar nog niet bestonden.

Of de wapens nu echt zijn of verzonnen, er werd altijd voor gezorgd dat het eruit ziet alsof het in die tijd past. Om meer over dit proces te weten te komen, kun je nu kijken naar de The Order: 1886 Tools of The Trade trailer, waarin ontwikkelaar Ready At Dawn jou alles haarfijn uitlegt.

The Order: 1886 Tools of The Trade trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch