Menu Premium
Loading...

The Order: 1886 Silent Night Trailer

Karim Shehata 25/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is Kerst! Dat betekent natuurlijk lekker eten, samen zijn met familie en vrienden en het openen van cadeaus. In die cadeaus kunnen natuurlijk games zitten en misschien vermaak jij je op dit moment wel met de game die je zo graag wilde hebben! Sony wilt je op deze Eerste Kerstdag ook nog even warm houden voor The Order: 1886, door middel van een speciale ‘Kersttrailer’.

In deze trailer horen we het nummer ‘Silent Night’, maar waar Kerst normaal gesproken over vrede gaat, denken ze daar in het Victoriaanse Londen anders over. Terwijl het nummer je ten gehore wordt gebracht, zie je de genadeloze actie van Ready at Dawn’s eerste PlayStation 4-game op je scherm uiteenspatten. Check dus de The Order: 1886 Silent Night Trailer om te zien wat er precies aan de hand is in deze trailer.

The Order: 1886 verschijnt op 20 februari exclusief voor de PlayStation 4. Ready at Dawn, de ontwikkelaar van de PSP-varianten van God of War, maakt de game in samenwerking met Sony Santa Monica. Laatstgenoemde studio is op haar beurt verantwoordelijk voor de God of War-delen op de PlayStation 2 en PlayStation 3.
The Order: 1886 Silent Night Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch