Menu Premium
Loading...

The Making of WWE 2K15 – Episode 1: A New Generation of Wrestling

Jeroen Wiersma 02/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie van worstelen houdt, heeft op de vorige generatie consoles vast genoten van WWE 2K14 en zit nu te wachten op zijn opvolger: WWE 2k15, die ook op de PlayStation 4 en Xbox One zal verschijnen. Uitgever 2K  Games biedt met een ‘The Making Of’-serie een kijkje in de keuken en helpt de fans de wachttijd te overbruggen. Hierbij deel één van de serie: A New Generation of Wrestling.

In dit eerste deel komen de in het productieproces betrokken werknemers, zoals de senior director, executive producer en art designer, aan het woord. Zij vertellen jou wat meer over de uitdagingen die komen kijken bij het maken van deze game. Zo vertellen ze dat 2K er alles aan doet om WWE 2K15 een echte top-game te maken, op alle vlakken. Door al het werk wat erin wordt gestopt, moet het geen slappe opvolger zijn, maar een volwaardige nieuwe game. Vol enthousiasme en zelfvertrouwen durven ze te melden dat het nieuwe gamers omver zal blazen. Laten we hopen dat deze claim terecht is, want dan hebben we straks een game erbij om van te smullen.

Ben jij nou ook zo’n worstelfanaat? Check dan ook het interview van Skate met The Big Show! Vanaf 31 oktober kan je losgaan en zullen er hoofden gekraakt worden op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One in WWE 2K15.

The Making of WWE 2K15 - Episode 1: A New Generation of Wrestling

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch