Menu Premium
Loading...

The Last of Us Remastered Photo Mode Tutorial

Gamekings Redactie 25/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Naughty Dog laat ons in een handige The Last of Us Remastered Photo Mode Tutorial zien hoe je in de versie voor de de PlayStation 4 mooie screenshots kunt maken van je meest memorabele momenten uit de game. Naughty Dog developer Jeff, die de trailer inspreekt. laat aan het eind van de video ook nog weten dat er binnenkort prijzen te winnen zijn voor de mooiste shots.

De game is in zijn opgepoetste editie op elk moment te pauzeren, waarna je in een speciale foto modus kunt schakelen. Eenmaal in deze modus kun je de camera draaien en verhogen of verlagen. Als je een screenshot genomen hebt, kun je vervolgens net als in apps zoals Instagram op je smartphone allerlei filters en frames toevoegen om het er zo artistiek mogelijk uit te laten zien. Als je foto klaar is, kun je deze via de share-optie van de PlayStation 4 delen met je vrienden. De video gaat niet in op de vraag of je deze bijvoorbeeld ook als bestand kan opslaan of direct vanaf je console op bijvoorbeeld Twitter kwijt kan.

Lang moesten console eigenaren de hoon van PC gamers dulden als het ging om het maken van screenshots, maar meer games proberen nu hiervoor opties in te bouwen en de nieuwe generatie consoles is hier ook beter op ingesteld. Grand Theft Auto V gaf al het voorbeeld met de Snapmatic-optie van je in-game telefoon, vanwaar je foto’s op de Rockstar Social Club kwijt kon. Als je wat gaat zoeken op websites als Tumblr kom je ook prachtige en erg artistieke exemplaren tegen. Sommige gamers gaan zelfs bewust zich toeleggen op het maken van foto’s en gaan als echte oorlogscorrespondent tussen de schietende spelers instaan om kiekjes te nemen.

The Last of Us Remastered Photo Mode Tutorial

Gaan meer games dit voorbeeld volgen, denk je? Of blijft het maken van mooie screenshots toch meer iets voor op de PC?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch