Menu Premium

The Last of Us krijgt geen nieuwe singleplayer DLC

Gamekings Redactie 18/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Last of Us was toen deze vorig jaar uitkwam al ontzettend populair en goed ontvangen en ook de PlayStation 4 versie, bekend als The Last of Us Remastered, belooft nog meer gamers over de streep te trekken. Het kan namelijk zijn dat er nog genoeg gamers zijn die game nog niet gespeeld hebben om welke reden dan ook of in hogere kwaliteit met de titel aan de slag willen. Als daarbij ook de hoop was ontstaan dat er een nieuw avontuur aankomt voor Ellie en Joel kan daar een streep doorheen, want The Last of Us krijgt geen nieuwe singleplayer DLC.

Eerder kwam er natuurlijk al downloadable content uit voor de singleplayer-modus van The Last of Us, onder de noemer Left Behind. The Last of Us: Left Behind gaf meer diepte-informatie over Ellie, gezien zij de focus was deze DLC. Verder verscheen er downloadable content gericht op de multiplayer, bedoeld voor hen die The Last of Us het liefst online spelen. In een interview met Digital Spy vertelt community strategist Arne Meyer van Naughty Dog dat er honderd procent zeker weten geen nieuwe campagnehoofdstukken aan zitten te komen voor The Last of Us. Wel kunnen we meer multiplayer DLC verwachten, voor zowel de last-gen als current-gen versie van de game.

Ondanks dat Arne Meyer vertelt dat er een plan is wat nieuwe downloadable content betreft, kan hij nog geen details loslaten over wat we kunnen verwachten. Het werd eerder wel al duidelijk dat alle content, inclusief alles dat er nu al uitgekomen is, cross-buy is. Dat houdt in dat de DLC voor zowel de PlayStation 3 als PlayStation 4 versie aangeschaft wordt in één keer. Wanneer de The Last of Us Remastered versie in huis gehaald wordt, zit alle reeds uitgekomen content er al bij inbegrepen. Deze verschijnt binnen niet al te lange tijd, want dat gebeurt op 30 juli aanstaande.

The Last of Us krijgt geen nieuwe singleplayer DLC

The Last of Us krijgt geen nieuwe singleplayer DLC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch