Menu Premium
Loading...

The Last of Us: Abandoned Territories Map Pack Trailer

Gamekings Redactie 15/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor velen is 2013 een ontzettend goed jaar wat games betreft. Er is ongeveer voor iedereen wat wils en er komen grote titels uit. Eén van de games die ontzettend goed ontvangen is en flink vaak over de toonbank ging, is The Last of Us. Vooral de singleplayer-modus is geliefd, maar ook de multiplayer-modus wordt gretig gespeeld. Zij krijgen vandaag nieuwe content, zoals je ziet in de The Last of Us: Abandoned Territories Map Pack Trailer.

Eerder maakte Sony al bekend dat er meerdere DLC-pakketten in de planning staan voor The Last of Us. Niet geheel onverwacht, want er is al sinds dat de game uitkomt een The Last of Us Season Pass beschikbaar. Vandaag komt er eindelijk content voor het geld dat er betaald is, in de vorm van de Abandoned Territories Map Pack.

De Abandoned Territories Map Pack bestaat uit vier verschillende mappen, met allemaal zo hun eigen thema. Natuurlijk hebben ze allemaal een post-apocalyptische sfeer, net zoals de game zelf. Dit zijn de Suburbs-map, level dat het zicht verslechtert voor alle spelers door middel van stofwolken. De tweede is de Bus Depot-map. De derde en vierde zijn de Hometown-map en de Bookstore-map. Ze hebben bij ontwikkelaar Naughty Dog ontzettend hun best gedaan om de levels zo divers mogelijk te maken en of ze dat gelukt is, kunnen we vanaf vandaag checken.

Je wist het waarschijnlijk al, maar The Last of Us is exclusief te spelen op de PlayStation 3. Mocht je een PlayStation 3 in huis hebben én liefhebber van The Last of Us zijn, is de Abandoned Territories Map Pack vanaf vandaag te verkrijgen. Benieuwd of de levels een beetje dope zijn? Je ziet het in de The Last of Us: Abandoned Territories Map Pack Trailer!
The Last of Us: Abandoned Territories Map Pack Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch