Menu Premium

The Last of Us 2 is mogelijk in ontwikkeling bij Naughty Dog

Karen Koch 22/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Naughty Dog heeft het voor elkaar gekregen om constant games te leveren waar het publiek voor valt. Niet alleen siert de Uncharted-serie de kasten van vele PlayStation 3-eigenaren, maar ook The Last of Us heeft vele harten veroverd. Voor zij die nog niet klaar waren met de clickers en de post-apocalyptische setting van de game: The Last of Us 2 is mogelijk in ontwikkeling bij Naughty Dog!

Althans, volgens de CV van een ex-medewerker van de ontwikkelaar. Deze persoon heeft namelijk niet alleen The Last of Us en Uncharted 4 op zijn prestatie-lijstje gezet, maar heeft ook een maand aan prototypes van gezichtsmodellen voor The Last of Us 2 gewerkt. Nou betekent een prototype niet meteen dat iets ook echt een game wordt, maar er is dus wel een goede kans dat Naughty Dog ons tóch dit plezier gaat doen.

Het is nog maar even afwachten of en wanneer The Last of Us 2 officieel aangekondigd gaat worden. Er gaan al langer geruchten dat er een tweede deel gemaakt zou worden en deze onthulling is nog een extra druppel in die emmer. Wat denken jullie? Krijgen we binnenkort een aankondiging van Naughty Dog, laat deze nog wel even op zich wachten, of gaat het er nooit van komen?

Bron: VG247

The Last of Us 2 is mogelijk in ontwikkeling bij Naughty Dog

The Last of Us 2 is mogelijk in ontwikkeling bij Naughty Dog

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch