Menu Premium
Loading...

The Flame in the Flood: Complete Edition komt in januari 2017 naar de PS4

Ridho Hidayat 02/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Laat de Bear Grylls in je los! In januari 2017 komt de survival-game The Flame in the Flood: Complete Edition namelijk naar de PlayStation 4.

In The Flame in the Flood speel je als een meisje en moet je zien te overleven in de wildernis. Samen met haar trouwe viervoeter reis je te voet en met een vlot over een procedureel gegenereerde rivier. Daarbij moet je resources verzamelen, vallen maken, de wrede wilde dieren ontwijken en uiteraard gezond blijven in deze gevaarlijke omgeving.

Jouw survivalinstinct zal ervoor moeten zorgen dat je deze reis heelhuids doorstaat. Je zult worden opgejaagd door wolven en beren, dus dit zal geen gemakkelijke opgave worden. Onderweg kom je ook nog wat andere mensen tegen, die je hopelijk een handje willen helpen. Los daarvan, ben je volledig op jezelf en je hond aangewezen in deze wildernis.

Eerder dit jaar kwam de game al uit op de Xbox One en PC. Deze Complete Edition brengt de game ook naar de PlayStation 4, met een aantal gameplay-verbeteringen, een Director’s Commentary modus, een aantal Avatars en een dynamisch thema.

The Flame in the Flood: Complete Edition komt in januari 2017 naar de PS4. Ben jij een overlever in hart en nieren? Denk jij dat deze game jou de survival-ervaring biedt die je zoekt? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord