Menu Premium
Loading...

The Evil Within: The Assignment DLC Trailer

Lisette Atsma 25/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vijf maanden geleden is het nu sinds we voor het eerst in de huid van Sebastian Castellanos konden kruipen in The Evil Within. Binnenkort krijgen we misschien een goede reden om terug te keren naar de wereld van The  Evil Within. Bethesda kondigt namelijk een DLC-reeks aan. De eerste hiervan, The Assignment wordt op 11 maart uitgebracht. Deze wordt opgevolgd door The Consequence en The Executioner.  Het The Assignment-pakket werd eerder al geteased door Bethesda.

In The Assignment kruip je echter niet opnieuw in de huid van Castellanos. Zoals je in de bovenstaande trailer kunt zien, kruip je juist in de huid van Juli Kidman. We krijgen eindelijk een antwoord op het mysterie rondom Castellanos z’n partner. The Assignment zal later dit voorjaar worden opgevolgd door Consequence, welke ook om Kidman zal draaien. De derde DLC, The Executioner staat hier echter los van. In Executioner mag je namelijk eindelijk de bad-guy spelen, de protagonist van deze content is namelijk The Keeper zelf.

De eerste DLC van het trio komt in Europa uit op 11 maart. De content kan los, maar ook in de vorm van een Season Pass verkregen worden. Hebben jullie zin in deze aankomende DLC en kan je niet wachten The Evil Within uit de kast te trekken? Of ben je allang verdwaald geraakt in een andere game?

Bron: PlayStation Blog

Nieuws20150225_The Assignmentdlc

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch