Menu Premium
Loading...

The Evil Within TGS 2014 trailer

Gamekings Redactie 17/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bethesda heeft zojuist de The Evil Within TGS 2014 trailer vrijgegeven. In deze trailer zie je de survival horror gameplay van game director Shinji Mikami’s nieuwste productie.

Het verhaal in The Evil Within draait om het onderzoeken van een gruwelijke massamoord. Nadat detective Sebastien getuige was van de afslachting van zijn collega’s door een mysterieuze kracht, gaat het helemaal mis. Hij wordt bewusteloos geslagen en ontwaakt in een wereld waar afschuwelijke schepsels tussen de doden ronddwalen. Het gevolg is een angstaanjagend avontuur, waarbij het een hels karwei wordt om te overleven en te ontdekken wat er achter dit onvoorstelbare kwaad zit.

The Evil Within verschijnt wereldwijd op 14 oktober voor de PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One en PC. Het weekend ervoor is de game speelbaar op Firstlook 2014.

Bethesda heeft zojuist de The Evil Within TGS 2014 trailer vrijgegeven. In deze trailer zie je de survival horror gameplay van game director Shinji Mikami's nieuwste productie.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch