Menu Premium
Loading...

The Evil Within Audio Design: The Sounds of Evil Video

Gamekings Redactie 01/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over twee weken verschijnt de nieuwe game van de vader van de Resident Evil-games: The Evil Within. BethBlog heeft ons recentelijk al meerdere kijkjes achter de schermen van deze nieuwe game gegeven en ook vandaag mag je een blik werpen in de keuken van Tango Gameworks, waar de game ontwikkeld wordt.

Zoals elke horrorfan weet, is het zeker niet alleen het beeld dat ervoor zorgt dat je zeven kleuren schijt. Geluid is bij het opbouwen van sfeer en bij schrikeffecten net zo belangrijk als wat je op het scherm ziet. In deze video zie je een interview met de mannen die verantwoordelijk zijn voor het Audio Design van The Evil Within; Shuichi Kobori en Ippei Shiraki. Ze vertellen je hoe ze spelen met geluidseffecten en de psychologie achter het geluid om ervoor te zorgen dat je binnenkort rillend van angst in je stoel zit en je afvraagt wat er zojuist in hemelsnaam is gebeurd.

Horrorfans kunnen nog een paar nachtjes van hun rust genieten, voordat de slapeloze nachten volgen. The Evil Within verschijnt namelijk op 14 oktober voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

The Evil Within Audio Design: The Sounds of Evil Video

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch