Menu Premium
Loading...

The Elder Scrolls Online krijgt 20 GB patch te verwerken

Andor Joosten 06/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

MMORPGs zijn niks zonder regelmatig een verse hap content, wat Bethesda zich ook erg ter harte neemt. Vandaag is er namelijk veel nieuws te beleven in Tamriel, want The Elder Scrolle online krijgt een 20GB patch te verwerken!

Er zijn veel klachten geweest over de game tijdens de launch omdat spelers zich te beperkt voelden in hun gameplay. Een groot gedeelte van het Elder Scrolls-plezier valt namelijk te vinden in de vele moorden, diefstallen en andere criminele activiteiten die er te plegen zijn. Vandaag valt er een donkere schaduw over Tamriel, want spelers zijn vanaf vandaag in staat om al deze gruwelijke daden te plegen. Dit zal echter niet altijd even makkelijk zijn, want de guards zullen je maar al te graag in de boeien slaan als ze je snappen, met name als er moord op je naam staat. Je kan proberen de guards om te kopen, maar ook vluchten is een optie, zwerend dat je nooit terug zult gaan naar die stad waar het bloed na vijf jaar nog steeds niet van de muren gepoetst kan worden. Tenzij je van gedachten verandert en je boetes wilt betalen natuurlijk. Je kan je gestolen goederen verkopen aan een speciale koper genaamd een ‘fence’. Dit komt goed uit, want dat geld kan je mooi gebruiken om je boetes af te betalen.

Andere nieuwe content die de nieuwe patch met zich meebrengt bevat onder andere nieuwe animaties, verbeteringen voor de tutorial, een nieuw collectiesysteem en uiteraard een grote hoeveelheid aan bugfixes die het dagelijkse leven in Tamriel iets makkelijker zouden moeten maken. Een andere grote verandering is hoe je character sterker wordt, omdat de character classes opnieuw gebalanceerd zijn. Ook is er een nieuwe mogelijkheid voor endgame ‘leveling’ door passive abilities toe te voegen die vrij kunnen worden gespeeld als je het maximale level hebt bereikt.

Check vooral de trailer als je dat nog niet hebt gedaan en vergeet niet dat The Elder Scrolls Online vanaf 17 maart geen subscription fee meer heeft en de game buy-to-play wordt Daarnaast verschijnt The Elder Scrolls Online op 9 juni voor de PlayStation 4 en Xbox One. Maakt dit nieuws wat in je los? Laat je gedachten dan gaan in de comments!

Bron: Eurogamer
The Elder Scrolls Online krijgt 20 GB patch te verwerken

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch