Menu Premium
Loading...

The Crew Customisation Nation Trailer

Karim Shehata 27/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit jaar hebben we al aardig wat racetitels voorbij zien komen. Zo zijn Driveclub en Forza Horizon 2 al een tijdje uit, terwijl ook Codemasters’ GRID Autosport dit jaar verscheen voor de last-gen consoles. Er komt echter nog een potentiële racetopper aan en ditmaal van Ubisoft, in de vorm van The Crew. Deze opvallende racer verschijnt op 2 december voor de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en PC en wordt nu door middel van een nieuwe trailer in het zonnetje gezet.

In de trailer, genaamd de The Crew Customisation Nation Trailer, legt ontwikkelaar Ivory Tower de nadruk op de customisation-mogelijkheden in de game. Het opvallendste aan deze game is waarschijnlijk echter het feit dat je uren lang door de Verenigde Staten kunt rijden in deze game, alhoewel de daadwerkelijke afstanden tussen steden en staten niet in deze game zitten. Van New York tot aan Los Angeles ben je dus wel even bezig, maar niet net zolang als in het echt.

Voor een vette nieuwe trailer van The Crew verwijs ik je naar de player boven dit bericht, want van deze trailer krijg ik in ieder geval wel zin om vanaf 2 december de wegen van de Verenigde Staten te straffen met een vette virtuele auto in The Crew, welke zoals gezegd verschijnt op de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en PC. Op dit moment kun je je overigens aanmelden voor de The Crew Closed Beta, die plaats zal gaan vinden in november op de PlayStation 4 en Xbox One. Hier kun je jezelf aanmelden voor deze beta.

The Crew Customisation Nation Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch