Menu Premium
Loading...

The Crew Closed Beta Walkthrough Trailer

Gamekings Redactie 18/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze zomerperiode (of komkommertijd) is het misschien rustig qua nieuwe games, maar dat maakt het het perfecte moment voor splinternieuwe beta’s. De Destiny beta is al in volle gang en er gloort nu ook wat beta goodness aan de horizon voor de raceliefhebbers. Aanstaande maandag 21 juli start namelijk de gesloten beta van The Crew, Ubisoft’s nieuwste online racer. Wil jij alles weten over deze gesloten beta? Dan moet je vooral deze The Crew Closed Beta Walkthrough trailer checken.

Ja, ook Ubisoft doet een duit in het zakje van de gaande beta trend. Vanaf maandag kunnen raceliefhebbers aan de slag met een gedeelte van The Crew. Deze gamers krijgen dan de mogelijkheid om het Middenwesten van de United States of America door te raggen. Voor degenen die het vergeten waren, The Crew is namelijk die MMO-racer die je door heel Amerika laat racen. Je krijgt met het Middenwesten dus een redelijk gebied om te verkennen. Daarnaast heb je toegang tot de steden Detroit, waar je de beta begint, en New York. De beta heeft natuurlijk meer te bieden dan alleen het beschikbaar stellen van deze uit de kluiten gewassen racetrack. Zo zijn er vele races via story missions of free roaming te voldoen, kun je jouw scheurijzers flink tweaken en customizen, zijn er PvP-missies en skill challenges, krijg je toegang tot de eerste twee race specs (street en dirt), en dit kun je allemaal in je eentje of in online co-op meemaken. Ubisoft lijkt het dus goed aan te pakken met de gesloten beta van The Crew.

The Crew ligt zelf al redelijk snel in de winkels, want de game staat nu gepland voor 11 november. Dan racet de game met volle toeren naar de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Deze gesloten beta is helaas wel alleen beschikbaar op de PC. Heb jij je voor deze beta ingeschreven en wil je weten wat je te wachten staat? Check dan deze The Crew Closed Beta Walkthrough trailer!
The Crew Closed Beta Walkthrough Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch