Menu Premium

The Binding of Isaac: Afterbirth+ is uitgesteld voor de Switch

Mark Bischoff 21/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is aftellen geblazen totdat de Nintendo Switch op 3 maart gaat uitkomen. Helaas zal de Switch het op de dag van de release met een launchtitel minder moeten doen. The Binding of Isaac: Afterbirth+ is uitgesteld voor de Switch.

Volgens ontwikkelaar Nicalis hoef je echter niet lang te treuren. Hoewel The Binding of Isaac: Afterbirth+ niet op 3 maart samen met de Switch uitkomt, zal de game evengoed in maart het daglicht zien op Nintendo’s nieuwste console. Tyrone Rodriguez, de oprichter van Nicalis, zegt er het volgende over:

“We were unable to confirm the revised release date until now (due to issues way beyond our control), but can confirm that the Release Date for The Binding of Isaac: Afterbirth+ on Nintendo Switch has been pushed back. It’s still March, but we won’t make 3.3 (insert sad face here),”

Als pleister op de wonde krijgt elke launch versie van de game op de Switch twee limited edition stickervellen en een omkeerbare cover. Daarnaast krijg je er ook nog een 20 pagina’s tellend retro, en volledig in kleur, instructieboekje bij dat een ode is aan het 8-bit era. Deze extra’s krijg je alleen bij de launch editie van de game.

Was jij van plan The Binding of Isaac: Afterbirth+ op de releasedag van de Nintendo Switch te halen en baal je van het uitstel? Of vermaak je je tot die tijd wel met een andere game? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Videogamer.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch