Menu Premium
Loading...

Test of je een downer bent in de Early Access van We Happy Few

Sjaak Verbon 26/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heb jij altijd al aan de slag willen gaan met Joy pillen? Goed nieuws, want in de indie game We Happy Few is dat gewoon mogelijk! Vanaf vandaag is de Early Access van deze game te downloaden op Steam en Xbox One, dus test of je een downer bent in de early access van We Happy Few. Hierboven is een gloednieuwe trailer van We Happy Few te zien.

We Happy Few gaat over het overleven in en ontsnappen aan een procedureel gegenereerde wereld, waar je moet leren om je midden in het zicht te verbergen. Als je boven het maaiveld uitsteekt of niet aan de Joy (de plaatselijke vreugdepillen) zit, worden de plaatselijke bewoners achterdochtig en zorgen zij er wel voor dat die frons van je gezicht verdwijnt. Met geweld. Je moet jezelf trainen in conformiteit, heimelijkheid en vechten als je lang genoeg wilt overleven om te kunnen ontsnappen. Jelle en Emiel keken overigens al vooruit naar wat we kunnen verwachten van deze indie.

Door aan de early access van We Happy Few mee te doen steun je de game en kun je door feedback te geven de game beter maken. De game is dus vanaf nu te proberen via de gebruikelijke early access-kanalen. Kijk jij uit naar We Happy Few en ga jij graag aan de slag met Joy pillen? Laat het hieronder weten in de comments!

Bronnen: Gameinformer, Steam.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch