Menu Premium

Telltale en Mojang onthullen Minecraft: Story Mode

Karim Shehata 18/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Telltale Games kennen we natuurlijk van episodische games als The Wolf Among Us, The Walking Dead en het meer recentere Game of Thrones en Tales from the Borderlands. Nu komt de studio in samenwerking met de studio achter Minecraft echter met een grote verassing: Telltale en Mojang onthullen Minecraft: Story Mode. Dit doen zij door middel van een browsergame, genaamd Info Quest II.

Waar je van Minecraft juist gewend bent dat het één grote sandbox-game is, wordt dit juist een verhalende titel. Wel probeert Mojang zoveel mogelijk ervoor te zorgen dat de game wel “zo Minecrafty mogelijk blijft”. Om dit doel te bereiken, werkt Mojang samen met vanzelfsprekend Telltale, maar ook met de hardcore community van Minecraft. Mojang probeert echter wel duidelijk aan te geven dat ze geen ‘officieel’ verhaal voor Steve willen introduceren met Minecraft: Story Mode. Voorlopig is dus nog erg onduidelijk wat deze nieuwe kijk op Minecraft precies gaat worden.

Wel weten we dat Minecraft: Story Mode “ergens in 2015” verschijnt op de Xbox-platformen, PlayStation-platformen, PC, Mac, iOS en Android-apparaten en dat deze game ook in episodes gaat verschijnen. Doordat men spreekt over meervoud wat betreft de platformen, is er een grote kans dat Minecraft: Story Mode ook zijn weg gaat vinden naar de last-gen consoles.

Bron: Mojang

Telltale en Mojang onthullen Minecraft Story Mode

Telltale en Mojang onthullen Minecraft Story Mode

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch