Menu Premium
Loading...

Tekken 7 uitgesteld naar juni

Richard den Toom 23/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen donderdag kwamen we met het bericht dat de releasedatum van Tekken 7 deze week bekend zou worden gemaakt. Gelukkig laten de makers ons niet lang wachten en komen ze aan het begin van de week al met de releasedatum naar buiten, maar dat is tegelijkertijd het enige positieve aan dit nieuwtje. De releasedatum van het nieuwe deel van de populaire Fighter-franchise is namelijk opgeschoven naar aankomende 2 juni, terwijl de game tot vandaag gepland stond voor begin 2017. Tekken-fans zullen dus nog even geduld moeten hebben…

Als pleister op de wond is er een nieuwe trailer verschenen voor de game (zie hierboven) en is meer bekend over enkele exclusieve features voor de verschillende consoles. Iedereen die de game pre-ordert krijgt ‘early access’ tot Eliza, ongeacht op welk platform je de game speelt.

Alle Xbox One-bezitters krijgen gratis en voor niks een backwards compatible-versie van Tekken 6 die in 2009 op de Xbox 360 is verschenen. Playstation 4-bezitters zullen aan de slag kunnen gaan met de Jukebox-modus, waarmee je afspeellijsten kunt maken met muziek uit de vorige delen en die muziek kunt luisteren terwijl je Tekken 7 speelt. Ook krijgt de Playstation-versie unieke kleding voor verschillende vechters.

Tekken 7 zal op 2 juni verschijnen voor PC, Xbox One en Playstation 4.

Bron: Eurogamer & Polygon

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch