Menu Premium
Loading...

Tekken 7 Kazumi’s Legacy Trailer

Karim Shehata 25/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog niet zolang geleden werd Tekken 7 aangekondigd door Bandai Namco. Onbekend is voorlopig nog wanneer de game moet gaan verschijnen, maar dat de PlayStation 4 en de Xbox One een nieuwe fighting-game kunnen gebruiken, is meer dan duidelijk. Tekken is dan natuurlijk de ideale franchise om dit genre op deze consoles volledig op de kaart te zetten, alhoewel in het geval van de Xbox One Killer Instinct in dat opzicht al goede zaken lijkt te doen. Nu krijgen we te maken met een nieuwe trailer voor Tekken 7, namelijk de Tekken 7 Kazumi’s Legacy Trailer.

UPDATE: Katsuhiro Harada, producer van Tekken 7, heeft aangegeven dat Tekken X Street Fighter er nog altijd aan zit te komen. De cross-over fighting-game, waarin de Street Fighter-personages op bezoek komen in het Tekken-universum, verschijnt “wanneer de tijd daar rijp voor is.” Volgens de producer is het een grotere uitdaging voor de marketingwerknemers bij Bandai Namco om de game op het juiste moment uit te brengen, dan om de game daadwerkelijk af te maken. “Tekken X Street Fighter is niet geannuleerd, please relax”, besluit de producer.

In deze trailer zien we het verhaal wat zich afspeelt achter de gameplay van Tekken 7 en vóór het uitbrengen van de trailer, gaf producer Harada wat meer informatie over onder meer het verhaal van de fighting-game. “Tekken 7 zal een zeer gedetailleerde verhaallijn gaan bevatten”, aldus Harada. Toch wil de man nog niet teveel informatie vrijgeven over de game en lijkt dit zelfs op het moment niet te kunnen: “We zijn op dit moment de basis van de gameplay aan het leggen en deze aan het tweaken”, aldus Harada. Hij kon wel zeggen dat Tekken 7 alleen één-op-één gevechten gaat bevatten en dus niet met teams gaat werken, zoals in de Tekken Tag-games het geval is.

Opvallend is overigens dat het design van de personages van de handen gaat komen van verschillende gastartiesten. Nu gebeurt dit wel vaker, maar de namen zijn niet mis. Zo werken onder meer Mari Shimazaki – bekend van Bayonetta – en Yusuke Kozaki – bekend van Fire Emblem: Awakening en No More Heroes- aan deze game. Daarnaast zal het personage Lars, een personage uit Tekken 6: Bloodline Rebellion, zijn opwachting zal gaan maken in dit zevende Tekken-deel.

Onbekend is dus nog wanneer Tekken 7 gaat verschijnen, maar de hoop is gevestigd op december dit jaar. Dat is namelijk het moment waarop de serie zijn 20-jarig jubileum viert. Alhoewel dit puur speculatie is, hopen we in ieder geval dat er in die maand iets gebeurd rondom de serie. Voorlopig moeten we het echter doen met de Tekken 7 Kazumi’s Legacy Trailer.

Tekken 7 Kazumi's Legacy Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch