Menu Premium

Tecmo Koei onthult drie nieuwe personages voor Hyrule Warriors

Karim Shehata 22/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dynasty Warriors is natuurlijk een franchise met naam en faam, maar mag natuurlijk vereerd zijn om zich door middel van Hyrule Warriors in het Zelda-universum te bevinden. De game wordt daarom ook niet alleen gemaakt door ontwikkelaar Tecmo Koei, want Nintendo houdt een scherp oogje in het zeil. Daardoor hebben we er vertrouwen in dat de game uiteindelijk zeer vermakelijk gaat worden, maar daarvoor hebben we natuurlijk wel genoeg speelbare personages en content nodig. Dit lijkt goed te gaan komen, want Tecmo Koei onthult drie nieuwe personages voor Hyrule Warriors.

Deze drie personages zijn allen zeer bekend uit de The Legend of Zelda-games en dan specifiek uit The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Het gaat hier namelijk om Sheik, Darunia en Ruto. Op dit moment gaan we er vanuit dat deze personages speelbaar gaan zijn in de game, maar vanwege het feit dat de originele bron van dit bericht Japans is, kunnen we dat nog niet met 100 procent zekerheid zeggen. Wel is dit de verwachting.

Wanneer je The Legend of Zelda: Ocarina of Time hebt gespeeld op de Nintendo 64 of Nintendo 3DS, herken je Sheik waarschijnlijk nog wel. Dit personage is namelijk niet veel meer en niet veel minder dan een vermomde Princess Zelda. Hyrule Warriors nodigt je dus uit om, als de peronages daadwerkelijk speelbaar zijn, een verkleedpartijtje te combineren met een flink potje hakken in de Hyrule-regio. Darunia en Ruto komen je waarschijnlijk ook nog wel bekend voor, want eerstgenoemde was bijvoorbeeld de leider van de Hyrulian Gorons. Het derde personage is Princess of the Zoras en is dus ook niet onbekend voor de doorgewinterde The Legend of Zelda-speler.

Lang duurt het overigens niet meer totdat de game verschijnt, want op 19 september verschijnt de game op de Wii U. In Japan kunnen de gamers eerder aan de slag met Hyrule Warrios, welke in het land van de rijzende zon door het leveng aat als Zelda Muso, want daar verschijnt de game al op 14 augustus. We moeten dus een ruime maand geduld opbrengen, maar het verleden met Japanse releases in West-Europa heeft ons dat geduld waarschijnlijk wel aangeleerd.

Tecmo Koei onthult drie nieuwe personages voor Hyrule Warriors

Tecmo Koei onthult drie nieuwe personages voor Hyrule Warriors

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch