Menu Premium
Loading...

Tales of Xillia Tribute to Tales series DLC Trailer

Gamekings Redactie 30/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf afgelopen 9 augustus kunnen wij Europeanen eindelijk aan de gang met Tales of Xillia. Het heeft heel lang geduurd, want de Japanners konden al in september 2011 aan de slag met deze game. Maakt helemaal niet uit, want liever laat dan nooit en Tales of Xillia werd dan ook goed ontvangen hier. Nu wordt het bestaan van de Tales-serie gevierd met DLC, zoals je ziet in de Tales of Xillia Tribute to Tales series DLC Trailer!

De personages die we kennen uit Tales of Xillia hebben namelijk outfits aan van karakters die hen voorgingen in de Tales-games. Zo draagt Jude een verwijzing naar Tales from Destiny door uitgerust te zijn met het outfit van Leon Magnus. Milla is verkleed als Dhaos van Tales of Phantasia en Alvin lijkt verdomd veel op Kratos Aurion nu hij het outfit draagt van het personage uit Tales of Symphonia. Milla is niet de enige met een Tales of Phanthasia-outfit, want Elize draagt het kostuum van Mint Adenade uit deze game. Als klap op de vuurpijl zien we Rowen als Barbatos Goetia uit Tales of Destiny 2 en Farah Oersted’s outfit van Tales of Eternia bij Leia.

Voor fans van de Tales-serie is dit natuurlijk een feest van herkenning. Naast outfits is er ook voor elk personage een herkenbaar, uit een andere Tales-game afkomstig kapsel beschikbaar. Deze zijn uiteraard een match met de kledij, zodat het net lijkt alsof je met de welbekende Tales-personages aan het spelen bent. De downloadable content komt ook met nieuwe battle-music. De battle-music die afgespeeld wordt, is afhankelijk van welk outfit er gedragen wordt. De muziek is namelijk afkomstig uit dezelfde games als waar de outfits vandaan komen. Mocht je benieuwd zijn hoe dit er uitziet, check dan nu de Tales of Xillia Tribute to Tales series DLC Trailer!

Tales of Xillia Tribute to Tales series DLC Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch