Menu Premium

Systeemupdate 1.75 is nu te downloaden voor de PlayStation 4

Karim Shehata 29/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog niet zolang geleden konden we systeemupdate 1.74 downloaden voor de PlayStation 4. Deze update was allesbehalve spectaculair, maar het veiliger en vloeiender maken van de console kan natuurlijk nooit kwaad. De nieuwe update is iets spectaculairder te noemen. Je kunt nu namelijk, wanneer je in het bezit bent van een 3D TV en een paar Blu-Ray schijfjes waar films op staan met 3D-ondersteuning, in 3D je films gaan beleven op de PlayStation 4. Nu? Ja, inderdaad nu, want systeemupdate 1.75 is nu te downloaden voor de PlayStation 4.

UPDATE: Inmiddels is bekend wat systeemupdate 1.75 nog meer aanpast aan de PlayStation 4. Zo is het geluid bij het afspelen van DVD’s en Blu-Ray’s met 150 procent verbeterd en zijn de notificaties van rechtsboven in het scherm verschoven naar linksboven. Ook is er een Featured Content-tabje toegevoegd aan de automatische download instellingen, waardoor je dus meer content van de PlayStation Store in de achtergrond kunt downloaden. Deze functie werkt dan vanzelfsprekend ook wanneer de PlayStation 4 zich in de standby-modus bevindt.

Dit heeft Sony bevestigd door middel van een tweet op het Europese PlayStation-account van het bedrijf. In een eerder stadium kondigde de Japanse grootmacht de ondersteuning voor 3D Blu-Ray films al aan, maar vanaf vandaag is het dus ook daadwerkelijk mogelijk om hiervan te gaan genieten. Hiervoor moet je natuurlijk wel eerst de update binnen halen op je PlayStation 4, maar dan heb je natuurlijk ook wat. Naast het feit dat er nu in 3D naar films gekeken kan worden op de PlayStation 4, is er niets noemenswaardigs veranderd aan de console van Sony.

Dat er nog wat functies toegevoegd gaan worden aan de PlayStation 4, lijkt onvermijdbaar. Gisteren leerden we namelijk dat DLNA-ondersteuning er wellicht aan zit te komen voor de PlayStation 4 en dat we eind dit jaar waarschijnlijk ook eindelijk MP3’tjes af kunnen spelen op de console van Sony. Nu is de enige noemenswaardige manier om muziek te luisteren op de PlayStation 4 eigenlijk alleen door middel van Sony Music Unlimited of de verschillende videoapplicaties die het apparaat te bieden heeft. Wanneer je echter geen trek hebt in een abonnement of specifiek niet in Sony Music Unlimited, houdt het voorlopig dus een beetje op wat betreft muziek op de PlayStation 4. Laten we hopen dat hier snel verandering in komt en dat iedereen snel op zijn of haar eigen manier muziek kan gaan beleven op de nieuwste console van het Japanse Sony.

Systeemupdate 1.75 is nu te downloaden voor de PlayStation 4

Systeemupdate 1.75 is nu te downloaden voor de PlayStation 4

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch