Menu Premium

Super Smash Bros. is snelstverkopende Wii U game in de VS

Jeroen Wiersma 25/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Super Smash Bros. goed zou gaan verkopen, kon iedereen die zichzelf gamer durft te noemen toch wel voorspellen. Het is één van die games met dat vleugje Nintendo-magie. Een enorme opsteker voor Nintendo dat die voorspelling ook echt is uitgekomen, want Super Smash Bros. is de snelstverkopende Wii U game in de VS.

Maarliefst 490.000 keer ging Super Smash Bros. in de drie dagen volgend op de release over de toonbank. Daarmee wordt Mario Kart 8 van de troon gestoten, een game die inmiddels bij bijna de helft van alle Wii U bezitters in de kast staat. Als de trend zich op een vergelijkbare manier doorzet, schetst dit voor de verkoopcijfers van Super Smash een rooskleurig beeld. De reactie van Scott Moffitt, executive vice president sales en marketing in de VS siert Nintendo. Hij noemt het een “mooie start”. Tegelijkertijd geeft hij aan dat er nog veel werk is te doen en dat er nog enkele verassingen in het verschiet liggen voor de fans. Er kan worden uitgekeken naar aanbiedingen op Black Friday en cyber maandag. Wanneer de details hierover naar buiten komen, is nog niet bekend.

Super Smash Bros. kwam uit op 21 november voor de Wii U en voor de 3DS daarvoor al op 3 oktober, waar het ook van zich deed spreken. De tijd zal leren of straks bij de helft van de Wii U bezitters naast Mario Kart 8, Super Smash Bros. staat te pronken. De brawler van Nintendo verschijnt aanstaande vrijdag in Nederland.

Bron: Polygon

Super Smash Bros. is snelstverkopende Wii U game in de VS

Super Smash Bros. is snelstverkopende Wii U game in de VS

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch