Menu Premium

Super Smash Bros. 3DS demo verschijnt op 19 september

Karim Shehata 12/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl de 3DS-versie van Super Smash Bros. langzaam begint te lanceren in Japan, zitten wij in Europa nog altijd zonder de vette brawler van Nintendo op onze handhelds. Echt lang duurt dit overigens niet meer, want Nintendo of Europe heeft zojuist aangekondigd dat de Super Smash Bros. 3DS demo op 19 september zijn weg zal vinden naar eShop.

Alhoewel Nintendo of America de demo net ook al aankondigde, is het toch fijn om te weten dat er ook een Europese versie van de demo komt. Sommige ‘lucky bastards’ met een Club Nintendo Platinum account kunnen de game zelfs vanaf nu al spelen, want enkele leden krijgen namelijk nu al een code toegestuurd om de Super Smash Bros. demo binnen te kunnen halen.

In deze demo kunnen Nintendo 3DS-bezitters elkaar de hersens inslaan met Mega Man, Animal Crossing Villager, Mario, Link en Pikachu. Deze vijf personages zijn, net zoals de demo zelf, nog maar het begin voor Super Smash Bros. In de volledige versie zitten tientallen personages, variërend van Sonic tot aan de Wii Fit Trainer.

Super Smash Bros. verschijnt op 3 oktober voor de Nintendo 3DS. Een specifieke datum voor de Wii U-versie is er nog niet, maar de game staat nog altijd gepland voor de feestdagen van 2014. Laten we hopen dat de game deze datum gaat halen op de console van Nintendo, terwijl de Nintendo 3DS-versie dan al flink wat handhelds blauw heeft gedraaid!

Super Smash Bros. 3DS demo verschijnt op 19 september

Super Smash Bros. 3DS demo verschijnt op 19 september

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch