Menu Premium

Super Meat Boy volgende week naar PS4 met nieuwe soundtrack

Karim Shehata 02/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Super Meat Boy verscheen enkele jaren geleden op de PC en Xbox 360. De game werd geloofd om zijn stijl en de moeilijkheidsgraad. Jaren later zal de game ook op PlayStation-platformen gaan verschijnen, namelijk de PlayStation 4 en PS Vita. Aangezien de rechten zijn verlopen van de oude soundtrack, zal dit gaan gebeuren onder het genot van een nieuwe soundtrack!

Zo zullen Matthias Bosii, Jon Evans, David Scatliffe en Laura Shigihara zorgen voor de soundtrack van deze versies. De twee eerstgenoemde namen hebben recentelijk muzikaal werk verricht voor The Binding Of Isaac: Rebirth, terwijl David Scatliffe een deel van de soundtrack van Hotline Miami heeft gemaakt. Laura Shigihara heeft tenslotte gewerkt aan Plants vs. Zombies.

Het lijkt dus wel goed te gaan komen met de nieuwe soundtrack van Super Meat Boy voor de PlayStation 4 en PS Vita. De game is vanaf volgende week beschikbaar op deze platformen en wanneer je een PlayStation Plus-abonnement in je bezit hebt, kun je de game vanaf volgende week ‘gratis’ downloaden. Ga jij Super Meat Boy met z’n nieuwe soundtrack checken op de PlayStation-platformen?

Bron: PlayStation Blog

Super Meat Boy volgende week naar PS4 met nieuwe soundtrack

Super Meat Boy volgende week naar PS4 met nieuwe soundtrack

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch