Menu Premium
Loading...

[Trailer] Super Butoden 2 speelbaar bij pre-order DBZ: Extreme Butoden

Mark Hoogland 02/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen juli werd de 3DS exclusive Dragon Ball Z: Extreme Butoden aangekondigd voor de westerse markt. Nu de release voor onze contreien nog twee weken van ons verwijderd is, komt Bandai Namco met een speciale pre-order bonus: het klassieke DBZ: Super Butoden 2.

DBZ: Super Butoden 2 verscheen een kleine 22 jaar geleden op de Super Nintendo, en heeft naast een Franse en Spaanse versie geen Europese release gekend. De game kenmerkt zich door de Story Mode, waarin het winnen of verliezen van een gevecht invloed heeft op het verhaalverloop – genoeg replay-waarde dus. De nostalgisten onder ons kunnen nu hun hart ophalen met deze oldie, die gratis bij een pre-order van Dragon Ball Z: Extreme Butoden komt. Als je hem bij de Nintendo eShop scoort, kun je gelijk aan de slag, terwijl je bij de pre-order van een fysiek exemplaar geduld moet hebben tot de launch.

Ben jij retro genoeg om je te storten op DBZ: Super Butoden 2, of wacht je liever gewoon tot de release van het gloednieuwe DBZ: Extreme Butoden op 16 oktober? Laat het ons weten in de comments!

Nieuws_20151002_DBZSuperButoden2

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch