Menu Premium
Loading...

Sunset Overdrive Welcome To Walter’s Workshop trailer

Lisette Atsma 22/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wapens, daar draait het om in Sunset Overdrive. Insomniac Games hebben een aardige reputatie als het gaat om originele wapens en ze lijken in Sunset Overdrive de maat nog hoger te leggen met het belachelijk over-de-top arsenaal van de game. Walter is de man waar je moet zijn voor deze wapens. In de Sunset Overdrive Welcome to Walter’s Workshop trailer krijgen we een kijkje in zijn werkplaats.

Walter ziet er uit zoals jij je een stereotype redneck wapengek misschien zou voorstellen, maar de details geven het net de Insomniac-twist. Zie de kleine knuffelbeer op zijn heup. De krankzinnige weg is precies waar het om gaat bij Walter’s Wapens en Sunset overdrive. Een platen-schietende kruisboog, en een teddybeer-geweer zitten nu niet bepaald in het standaard shooter arsenaal. Er is een goede reden dat de disclaimer je aanraadt eens een bezoekje bij de psychiater te brengen voordat je hun wapens gebruikt.

Sunset Overdrive zal vanaf 31 oktober beschikbaar zijn voor de Xbox One. En let op: complete verbranding is niet gegarandeerd in de buurt van water!

Sunset Overdrive Welcome To Walter's Workshop trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch