Menu Premium
Loading...

Sunset Overdrive: Weapon Pack is Here Trailer

Gamekings Redactie 25/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al ongeveer een maand kunnen Xbox One eigenaren genieten van Insomniac’s nieuwste shooter, genaamd Sunset Overdrive. Het is inmiddels dus de hoogste tijdvoor de eerste chunk met DLC en dit pakket wordt dan ook op gepaste wijze geïntroduceerd met een trailer vol actie.

Afgelopen weekend kon iedereen die in het bezit is van een Xbox One de volledige game spelen, mits je in het bezit was van een Xbox Live Gold abonnement. Deze actie zal vast en zeker een goede impuls hebben gegeven aan de verkopen van de game en dat maakt dit dan ook een ideaal uitgekozen moment om het eerste DLC-pakket te lanceren.

In dit eerste pakket met extra content krijg je toegang tot vier nieuwe originele wapens. De Plague Bomb, de Rager, de Shield Buddy en de Multi-Lock Rocket Launcher komen allemaal aan bod in deze nogal explosieve trailer. Goed nieuws voor iedereen die Sunset Overdrive al had of na dit weekend heeft aangeschaft, want dan kun je vanaf nu dus aan de slag met dit DLC-pakket. Season Pass-houders kunnen vanaf nu ook aan de slag met de nieuwe wapens voor Sunset Overdrive.

Hier blijft het echter niet bij, want ook het fenomeen Player Voting komt naar Sunset Overdrive. Hierdoor kunnen spelers stemmen op bepaalde veranderingen die Insomniac mogelijk wil doorvoeren in de game en ook kan er gestemd worden op nieuwe outfits. Als klap op de vuurpijl is vanaf vandaag het Best of Sunset Overdrive Music album beschikbaar op verschillende muziekservices. De Sunset Overdrive fan kan dus flink aan de bak vanaf vandaag!

Sunset Overdrive: Weapon Pack is Here Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch