Menu Premium
Loading...

Sudden Strike 4 aangekondigd voor 2017

Bas Boudewijn 04/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo’n zestien jaar geleden stond jouw PC er waarschijnlijk vol mee, real-time strategy games waren destijds namelijk de shit. Zo won je de Koude Oorlog in Command and Conquer, werd jij de machtigste keizer in Age of Empires en knalde jij met de Geallieerde, Duitse of Russische troepen door de Tweede Wereldoorlog in Sudden Strike. Dit laatste kan volgend jaar weer, want Kalypso Media heeft Sudden Strike 4 aangekondigd voor 2017.

De uitgever van onder meer Tropico 5 kwam vanochtend opeens met een announcement teaser en de eerste informatie over het vierde deel in de Sudden Strike-serie. Het is alweer acht jaar geleden dat we voor het laatst konden genieten van Sudden Strike 3, maar nu komt het Hongaarse Kite Games dan toch met een nieuw vervolg op de hit uit de vroege 00’s.

De grote vraag is dan natuurlijk, wat kunnen we verwachten van een nieuwe Sudden Strike? Volgens ontwikkelaar Kite Games gaat het in ieder geval om een compleet nieuwe game met grotere slagvelden, drie campaigns, negen commanders en meer dan 100 verschillende eenheden. Zo knal jij vanuit het Duitse kamp onder andere met Heinkel He111 een echte Bomber. Andere bevestigde voertuigen zijn de Panzerkamfwagen VI Tiger, de T-34 Tank voor de Sovjet troepen en de Britse Hawker Typhoon Fighter Plane.

Kun jij niet wachten om jouw troepen in te zetten en zo de Tweede Wereldoorlog te winnen of heb jij de RTS al doorgeschoven naar het langetermijngeheugen? Laat het ons even weten in de comments! Sudden Strike 4 moet in de lente van 2017 uitkomen op de PC, Linux, Mac en PlayStation 4.

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch