Menu Premium

Street Fighter 5 beta begint 25 juli

Gamekings Redactie 07/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

PlayStation 4-bezitters kunnen in het eerste kwartaal van 2016 hun bokshandschoenen uit de kast halen, want dan komt de nieuwste telg uit de Street Fighter-serie, Street Fighter 5, naar hun console. In aanloop naar de release komt Capcom met een gesloten beta, die vijf dagen zal duren.

De beta begint op 24 juli en komt in eerste instantie met vier speelbare characters: Ryo, Chun Li, Nash en Mr Bison. Een paar dagen later zullen Cammy en Birdie zich bij dit gezelschap aansluiten. Hier zit wat tijd tussen, omdat Capcom behalve de online modus, ook hun content delivery system wil testen. Ook maakte Capcom bekend welke stages de beta zal bevatten: Bustling Side Street (China), Terminal Station (London) en the Forgotten Waterfall (New Zealand).

Deze beta zal alleen een online modus bevatten, dus geen lokale-multiplayer. Om deel te nemen, ga je naar de Street Fighter website om jezelf in te schrijven. Dit kan tot 15 juli en als je wordt geselecteerd, dan ontvang je een email met verdere instructies. Streef Fighter 5 ligt in het eerste kwartaal van 2016 in de winkels en komt uit op de PlayStation 4 en de PC.

Street Fighter 5 Beta begint 24 juli

Street Fighter 5 Beta begint 24 juli

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch