Menu Premium

Steel Division: Normandy 44 komt uit op 23 mei

Richard den Toom 06/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een maand geleden werd Steel Division: Normandy 44 aangekondigd en gelukkig hoeven we niet lang te wachten voor we met de game aan de slag kunnen, want op 23 mei komt de game al uit! Een mooi tijdstip voor een game met de Tweede Wereldoorlog als thema, tussen de herdenkingen van de bevrijding (Nederland 5 mei, rest van Europa 8 mei) en de landingen van Normandië (6 juni) in.

Steel Division: Normandy 44 speelt zich af in de nasleep van de landingen in Normandië en geeft de speler de controle over een divisie. Spelers kunnen kiezen uit verschillende Geallieerde en Duitse divisies, elk met hun unieke eenheden en vaardigheden. Veldslagen bestaan uit drie fases en sterkere eenheden kunnen pas in latere fases ingezet worden. De makers hebben realisme hoog in het vaandel staan, dus bereid je voor op maps gebaseerd op luchtfoto’s van Noord-Frankrijk en op realistische eenheden en voertuigen. De game zal zowel een singleplayer campaign als multiplayer, tot maximaal 10 tegen 10, bevatten.

Eugen Systems is de ontwikkelaar achter Steel Division en die kennen we onder andere van Act of Aggression en R.U.S.E. Mocht je overigens niet kunnen of willen wachten tot 23 mei, dan kun je vanaf nu aan de slag met een beta-versie van de game als je Steel Division nu pre-ordert.

Steel Division: Normandy 44 komt uit op 23 mei voor de PC. Kijken jullie ernaar uit om de leunstoelgeneraal in jezelf los te laten? Laat het weten in de comments!

Bron: Rockpapershotgun

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch