Menu Premium
Loading...

State of Decay: Year One Survival Edition komt in 2015 naar Xbox One

Gamekings Redactie 29/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tussen de shitload aan zombiegames zitten er ook een aantal die het commercieel wel goed gedaan hebben en State of Decay is zo’n voorbeeld die lekker ging op de PC en Xbox 360. Het is dan ook niet heel gek dat de game ook naar de Xbox One komt, in een vers HD-jasje. State of Decay: Year One Survival Edition komt in 2015 naar Xbox One en bevat naast de opgepoetste game ook twee add-ons en nieuwe content.

Op de website van Major Nelson wordt het nieuws gedropt dat State of Decay de overstap naar Xbox One gaat maken. De game deed het eerder al goed doordat het een open wereld was die zichzelf levend hield – er gebeuren ook dingen als je offline bent – en waar doodgaan ook echt doodgaan was. Fans vonden het tof en Microsoft kwam met ontwikkelaar Undead Labs op het idee om ‘m ook current-gen uit te brengen. Dat betekent naast een nieuw platform ook dat de game grafisch wordt opgeschroefd naar 1080p.

De game kreeg eerder al de DLC-pakketten Breakdown en Lifeline, en er komt ook nieuwe content bij in State of Decay: Year One Survival Edition. Er wordt echter niet bekendgemaakt wat deze content gaat zijn, maar wel wordt verteld dat Undead Labs later meer bekend gaat maken.

State of Decay: Year One Survival Edition komt in 2015 naar Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch