Menu Premium

StarCraft II: Legacy of the Void closed beta begint vandaag

Rik Koning 01/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Blizzard heeft door middel van een persbericht laten weten dat de gesloten bèta test van StarCraft II: Legacy of the Void vandaag zal beginnen. Ondanks de ongelukkige datum van dit nieuws, zijn we ervan overtuigd dat het hier geen grap betreft; het bericht bereikte ons via officiële media en daarnaast was al bekend dat de closed beta op 31 maart zal starten. Vandaag zijn de eerste spelers uitgenodigd.

StarCraft II: Legacy of the Void is de derde en laatste uitbreiding voor StarCraft II en zal een campaign toevoegen die zich focust op het Protoss-ras. Spelers kunnen zich traditie getrouw via Battle.net opgeven voor de gesloten bèta om kans te maken op een uitnodiging van Blizzard. De eerste gelukkigen kunnen vanaf vandaag aan de slag met aangepaste varianten van eerder aangekondigde multiplayer units en de introductie van een nieuwe Protoss unit, genaamd de Adept. De Adept is een ranged Gateway-unit die geen air-units aan kan vallen en door middel van een niet aan te vallen spiegelbeeld zichzelf kan teleporteren naar andere locaties.

De gesloten bèta bevat tevens een speelbare versie van de nieuwe Archon Mode, een coöperatieve en competitieve speelmodus waar twee spelers de controle over één leger delen en samen moeten werken om een tegenstander of team te verslaan. De bèta zal ook drie nieuwe maps bevatten, waarvan op het moment van schrijven nog niet bekend is voor hoeveel spelers ze bedoeld zijn. De release datum van StarCraft II: Legacy of the Void staat voorlopig – zoals we gewend zijn van Blizzard – nog op ‘wanneer hij af is’.

StarCraft II: Legacy of the Void closed beta begint vandaag

StarCraft II: Legacy of the Void closed beta begint vandaag

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch