Menu Premium
Loading...

Star Wars: The Force Awakens Teaser Trailer

Karim Shehata 16/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Star Wars is een franchise die menig hart in vuur en vlam zet. Het is dan ook niet heel raar dat er op dit moment een Star Wars Celebration gaande is, waarin allerlei nieuwe en oude Star Wars-gerelateerde dingen worden getoond. In dit geval gaat het om iets nieuws, want er is een nieuwe trailer van de film! Check de Star Wars: The Force Awakens Teaser Trailer.

Normaal gesproken doen we niet aan filmtrailers in de nieuwssectie van Gamekings.tv, maar deze wilde we je echt niet onthouden. De redactie heeft met tranen in de ogen zitten kijken naar de trailer. Als Star Wars normaal gesproken ook bij jou die emotie oproept, zou ik zeker even de nieuwe trailer checken van Star Wars: The Force Awakens.

Morgen zul je in een Gamekings Extra horen wat de redactie vindt van deze trailer. Echter zou ik niet wachten tot je hoort wat wij er precies van vinden. Check de trailer zelf en laat je oordeel los in de comments! Oh, en als je benieuwd bent naar de Star Wars Celebration, check dan hier de bijbehorende livestream.

Star Wars: The Force Awakens Teaser Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch